Wat we doen

We willen met onze projecten de doorbraak van de Betekeniseconomie stimuleren.

Dit doen we door te ondernemen en te organiseren.

Wat we doen is lokaal zichtbaar en merkbaar en speelt in op de behoeftes in de regio.

Zo hopen we mensen te inspireren tot betekenisvolle verandering.

Laatste projecten

Advies

Advies

Advies nodig over betekenisvol ondernemen? Of over een betekenisvol initiatief? De leden van stichting Betekeniseconomie Drenthe helpen je graag bij: starten, groeien, financiering, verduurzamen, plannen schrijven, missie en mindset. Neem contact op voor een kennismakings-gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Stuur hiervoor een mail naar drenthe@betekeniseconomie.nl. Krap bij kas? Maak gebruik van de Voucherregeling van de provincie Drenthe!  Voucherregeling Provincie Drenthe

Proeverij

Proeverij

Betekeniseconomie in Twente organiseert jaarlijks een proeverij. De verhalen en opbrengsten van het afgelopen jaar worden gedeeld. En de deelnemers gaan, aan de hand van stellingen, in gesprek over betekenisvol denken en handelen binnen de eigen onderneming.

Betekenisvol Ontmoeten

Betekenisvol Ontmoeten

Betekeniseconomie in Drenthe organiseert enkele keren per jaar Betekenisvol Ontmoeten, een interactieve bijeenkomst voor betekenisvolle ondernemers en initiatiefnemers. De deelnemers gaan samen aan de slag met vragen en uitdagingen. Zo vergroten we het netwerk en versterken we elkaar. De eerstvolgende keer vindt plaats op 25 mei 2018.