Laat de betekeniseconomie werken

Wij geloven dat we een economie nodig hebben die onze samenleving leefbaar houdt en positief ontwikkelt. Wij noemen dit de betekeniseconomie. In de betekeniseconomie doen we zaken op een gewetensvolle manier waarbij we de balans zoeken tussen wat goed is voor jou als persoon en wat goed is voor ons als gemeenschap. Economische afwegingen zijn daarbij belangrijk, maar niet allesbepalend zoals nu vaak het geval is. Met onze stichting willen we iedereen laten zien dat dit mogelijk is en uitnodigen om mee te doen. Samen kunnen we de betekeniseconomie laten werken. 

De Betekeniseconomie is in beweging

We delen onze inzichten en voorbeelden van ondernemers en partijen die op hun manier bijdragen aan de betekeniseconomie. Laat je inspireren of deel ook jouw kijk op de betekeniseconomie met ons en andere ondernemers. 

Bijdrages uit Twente –>

Betekenisbox

Bekijk samen met je team of de betekeniseconomie iets voor jullie is. “Willen we hier iets mee doen? En zo ja, hoe kunnen we hier concreet werk van maken?” 

Bestel de box en laat de Betekeniseconomie werken.

Kosten voor de Betekenisbox zijn €25,- excl. btw
en excl. verzendkosten.

Hulp nodig bij de transitie?

Wil je een keer komen praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
Onze officiële vestigingsplaats is bij Eshuis Accountants en Adviseurs: Institutenweg 41, 7521 PH Enschede.

Graag spreken we af voor een kop koffie, een goed verhaal, of om te sparren. Wees welkom!

Bel voor een afspraak naar 06-21131252 of mail naar twente@betekeniseconomie.nl. De leden van ons team zijn persoonlijk te benaderen via hun mail op deze site.

Blijf op de hoogte door ons te volgen op FacebookTwitter en LinkedIn.