Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/amazesc52/domains/betekeniseconomie.nl/private_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Peter ter Horst - Betekeniseconomie

Peter ter Horst

 

Al op jonge leeftijd had ik belangstelling voor allerlei dingen die ik om mij heen zag gebeuren. Ik wilde steeds weten waarom iets op een bepaalde manier werkt. Eerst ging dat om de wondere wereld van de techniek. Al gauw ging het ook om mensen en hun gedrag. Waarom doen zoveel mensen allemaal dezelfde dingen, volgen ze dezelfde weg? Ik vind het nog steeds spannend om te ontdekken of iets ook anders kan. In plaats van dat snelle oordeel heb ik belangstelling voor initiatief, voor wat mensen in beweging brengt. Omdat ze ergens in geloven…

Ik heb ervaren wat passie teweeg kan brengen en ik creëer graag de condities voor betekenisvol ondernemen.

Als lector innovatief ondernemen onderzoek ik het fenomeen ondernemer en als zelfstandig consultant stimuleer ik de ontwikkeling van ondernemerschap. In het programma Directievoering combineer ik academisch onderzoek met praktisch nut in de toepassing daarvan voor ondernemers.