Noord-Holland

In navolging van Betekeniseconomie in Drenthe en in Twente zijn Astrid van Tongeren, Martien Angevaare, Matthijs Bobeldijk, Albert Jan Slomp en Marcel Wijngaarden Betekeniseconomie Noord-Holland gestart. Doel is om samen met andere ondernemers uit de provincie de transitie naar de betekeniseconomie in Noord-Holland verder te versnellen. Wij werken hierbij samen met de aanjagers uit de andere twee provincies waar de betekeniseconomie beweging gestart is. Wij zien een samenleving én economie voor ons waarbij niet alleen oog is voor het realiseren van economische groei, maar waar ook op een respectvolle manier met mensen, dieren en de planeet wordt omgegaan. Hoewel op heel veel plekken al heel lang op betekenisvolle wijze bedrijven worden aangestuurd, is er nog veel werk te doen. Vind jij ook dat het anders kan én moet? Ben jij als ondernemer in Noord-Holland actief en vind jij ook dat we zijn doorgeslagen in het centraal stellen van geld? Doe dan met ons mee en meld je aan voor de startbijeenkomst op vrijdagmiddag 21 september!

Klaar voor de start!

Op vrijdagmiddag 21 september vindt in Hoofddorp de allereerste bijeenkomst van Betekeniseconomie Noord-Holland plaats. Op dat moment gaan wij graag met andere ondernemers uit Noord-Holland in gesprek over de betekeniseconomie in Noord-Holland.  We gaan o.a. aan de slag met de volgende vragen: > Wat is de betekenis van de betekeniseconomie? > Wat is de staat van de betekeniseconomie in Noord-Holland?> Wat hebben we nodig om betekenisvolle initiatieven op te starten en/of te versnellen? > Kunnen wij als ondernemers samen met anderen onze krachten bundelen om de transitie naar de betekeniseconomie in onze regio te versnellen? > Wie doen er mee? > Etc. Ben je er op 21 september bij? Stuur dan graag een e-mail naar noord-holland@betekeniseconomie.nl en laat weten dat je komt!

Wie we zijn

Wij zijn Astrid van TongerenMartien Angevaare, Matthijs Bobeldijk Albert Jan Slomp en Marcel Wijngaarden aanjagers van de betekeniseconomie in Noord-Holland. Wij geloven dat deze tijd oneindige mogelijkheden biedt. Maar, laten we die mogelijkheden dan op een betekenisvolle wijze invullen. Meer focus op het welzijn van mens, dier en de planeet is nu nodig. dat betekent minder focus op alleen maar geld verdienen. Wij geloven dat ondernemen, geld verdienen én focus op welzijn van mens, dier en planeet prima samengaat. Juist in Noord-Holland. 

Wij gaan graag met jou in gesprek, én aan de slag om die nieuwe betekenisvolle modus te verkennen, te vinden, en te vergroten. Doe je met ons mee?