Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/amazesc52/domains/betekeniseconomie.nl/private_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Mark de Lat - Betekeniseconomie

Mark de Lat

 

Op enig moment heb ik teruggekeken op mijn loopbaan en mijzelf de vraag gesteld: waaraan ontleen ik betekenis in mijn werkende leven? Ik trok de conclusie dat ik kan genieten van het veranderen van weerbarstige organisaties. Organisatie die zichzelf opnieuw willen uitvinden om daarmee hun bestaansrecht te behouden. Organisaties die betekenis willen geven aan de wereld om hen heen.

Bij Eshuis Accountants & Adviseurs zijn we deze weg ook ingeslagen. We zijn namelijk niet van plan het fotorolletje van de sector worden. Daarom hebben we ervoor gekozen om meer en meer vanuit betekenis te gaan denken. In ons geval willen we impact maken op de sociaal en economische positie van Twente door ondernemers succesvol te laten ondernemen. We zijn dit spannende pad net opgegaan en komen met vallen en opstaan steeds een stuk verder.