Drenthe

Videoportretten

Filmmakers Natalie en William, van Heart Workx Productions, maken voor Betekeniseconomie in Drenthe videoportretten van betekenisvolle ondernemers.

Ze waren te gast bij Wim Heusinkveld van De Maanhoeve, een bezinningsoord voor het beoefenen van mindfulness, meditatie en stilte. Hier vind je het prachtige portret dat ze maakten.

Ook waren Natalie en William te gast bij eco-designer Linda Dijkstra van Bee-Dressed. Bekijk hier het indrukwekkende portret dat ze van haar maakten.

Diem Do uit Emmen heeft donderdagavond tijdens de Amsterdam TEDx Women of the Year de Startup Award 2018 gewonnen. Ze kreeg de prijs voor haar nieuwe bedrijf CodeGorilla, dat langdurig werklozen in een paar maanden klaarstoomt voor een baan in de IT-sector.
Lees verder op dvhn.nl

Wat we je bieden

 

Advies over betekenisvol ondernemen
Je kunt ons inschakelen voor hulp bij je ondernemingsplan, strategie en verdienmodel. Ook voor meedenken met plannen voor een project of event kun je bij ons terecht. Daarnaast bieden we hulp bij het vinden van een gezondere mindset.

Purpose Case Sessie
De Purpose Case is een betekenisvol alternatief voor het Business Model Canvas. Het biedt een alternatief denkmodel, naast alle financieel gedreven modellen, en geeft  inzicht in de werkelijke intenties, bijdragen, ambities, waardecreatie, waardering en uiteindelijk de werkelijke impact op onze wereld.
Wil je met jouw team of voor jouw onderneming de Purpose Case invullen en vind je het fijn dat hierbij een iemand meekijkt en -denkt, schakel ons dan in.

   Laatste project

Betekenisvol Ontmoeten – 25 januari 2018 - Betekeniseconomie in Drenthe organiseert enkele keren per jaar Betekenisvol Ontmoeten, een interactieve bijeenkomst voor betekenisvolle ondernemers en initiatiefnemers. De deelnemers gaan samen aan de slag met vragen en uitdagingen. Zo vergroten we het netwerk en versterken we elkaar. De eerstvolgende keer vindt plaats op 25 januari 2018.  

Wie we zijn

Kees Klomp Betekeniseconomie-inspirator

Eva Hamming  Compassievolle regelnicht

Henk Lukken Maakt werk van techniek

Linda Meijer Organiseert duurzaamheid

Adriaan Pals Voorloper in mogelijkheden