Advies over betekenisvol ondernemen

Advies nodig over betekenisvol ondernemen? Wij helpen je graag bij: starten, groeien, financiering, verduurzamen, plannen schrijven, missie en mindset. Neem contact op voor een kennismakings-gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Stuur hiervoor een mail naar drenthe@betekeniseconomie.nl. Krap bij kas? Maak gebruik van de Voucherregeling van de provincie Drenthe!
Voucherregeling Provincie Drenthe

Aansluiting bij Platform

8-5-2018  –  We hebben Ja gezegd tegen deelname aan het Platform Impact Noord. Buro Bries zet zich in voor oprichting van dit Platform, waar iedereen samen kan komen die zich inzet voor de betekeniseconomie, sociaal ondernemen, impact ondernemen (geef er maar een naam aan). Wij geloven erin dat dit de beweging een enorme boost kan gaan geven! Dus we doen en denken graag mee.

Betekenisvol Ontmoeten, 2e editie

25 mei was het weer zover! De 2e editie van Betekenisvol Ontmoeten vond plaats: een bijeenkomst voor iedereen die zich inzet voor of geïnteresseerd is in de Betekeniseconomie in Drenthe.

We hebben de deelnemers vragen voorgelegd waar ze in kleine groepjes mee aan de slag gingen. Vragen als ‘Hoe kunnen we de betekeniseconomie stimuleren’ en ‘Waar loop je tegen aan of kun je hulp bij gebruiken’. Dat leverde mooie inzichten en bruikbare informatie op. Ook vertelden Wiebe, van Westerzwam, Adriaan, van Toolbox en Wim, van de Maanhoeve iets over hoe zij een verschil maken in de wereld, en beantwoordden ze vervolgens de vragen van de deelnemers. Wim was ook onze gastheer, want Betekenisvol Ontmoeten vond plaats op de Maanhoeve. Het laatste deel van het programma vond buiten plaats, in de prachtige tuin. We hebben de deelnemers en paar van onze vragen voorgelegd, zoals ‘Wat is jouw expertise’ en ‘Waar zou een themabijeenkomst over mogen gaan’. Dit ging naadloos over in gezellig na-borrelen en -praten.

Het was een geslaagde middag vol mooie gesprekken en inspirerende verhalen. Wil jij er een volgende keer ook bij zijn? Mail dan naar drenthe@betekeniseconomie.nl

 

Wie we zijn

 

Kees Klomp Betekeniseconomie-goeroe

Eva Hamming  Compassievolle regelnicht

Henk Lukken Maakt werk van techniek

Linda Meijer Organiseert duurzaamheid

Adriaan Pals Voorloper in mogelijkheden