Op 5 september organiseren we een bijeenkomst Betekenisvol out of the box denken. Tijdens deze avond geven we een inleiding op de Betekeniseconomie en tijdens een interactieve sessie gaan we aan de slag met de UNO-box als alternatief voor het bedrijfsplan die past binnen de nieuwe economie. Welke inzichten levert het jou op voor je onderneming, stichting of project?

Programma
Is het begrip betekeniseconomie nieuw voor je? Kom dan vooral luisteren naar de introductie die we er over geven. Weet je er al wat van? Dan heb je de mogelijkheid om om 19.30 uur aan te sluiten zodat we om 19.45 uur verder kunnen met het vervolgprogramma.

18.45 Inloop
19.00 Introductie Betekeniseconomie
19.30 Pauze + Inloop
19.45 Interactieve sessie UNO-box
20.20 Pauze
20.30 Vervolg interactieve sessie UNO-box
21.15 Borrel

Locatie Den Andel
We zijn te gast bij de broedplaats van Noord-Groningen, De Holm in Den Andel. Het voormalige schoolgebouw ondergaat een ware metamorfose waarbij projecten de ruimte krijgen om lokaal zoveel mogelijk impact te maken. Een gebied dat te maken heeft met aardbevingen en krimp heeft creatieve ideeën om de kansen die het biedt te benutten. De stichting zet zich in om initiatieven rond leren, werken en de zorg aan te jagen en te faciliteren.

Adres: De Streekweg 41, 9956 PN Den Andel
Website

UNO-box: het bedrijfsplan voor de nieuwe economie
Peter Barsingerhorn komt een interactieve sessie verzorgen over de UNO-box. Met de Uno-box komt de binnenwereld (jouw purpose) en de buitenwereld (zakelijke kant van van het verhaal) bij elkaar. In een split-second besef je dat het eigenlijk vrij simpel is om deze twee werelden met elkaar in balans te brengen, concreet en zichtbaar.

Tijdens deze sessie kun je de UNO-box ook op je eigen bedrijf, stichting, project of idee gaan toepassen. Heb je deze niet? Geen probleem, je kunt gewoon aansluiten en meedoen.

Nieuwsgierig en wil je hier meer over weten? Neem alvast een kijkje op de website.

Aanmelden
Laat ons even weten dat je komt door te mailen naar groningen@betekeniseconomie.nl o.v.v. Aanmelding 5 september. Wil je ook graag onze uitnodigingen per mail ontvangen? Meld je dan direct aan voor de nieuwsbrief. Dat kun je hier doen.
Kosten bijeenkomst: je eigen consumpties.

Discussieer vast mee op LinkedIn
In onze LinkedIn-groep hebben we een topic aangemaakt. Je bent welkom om ook lid te worden van onze groep om mee te discussiëren en je te laten inspireren. De volgende vraag is daar uitgezet: “Welke modellen kunnen in een organisatie bijdragen aan een betekenisvolle economie?”. Je vindt het topic hier.